Doživetja in aktivnosti

Stran od mestnega vrveža in hrupa je že sam obisk naše kmetije lahko za vas pravo doživetje.

Aktivnosti na kmetiji
Z največjim veseljem vam razkažemo vse, kar ponuja naša kmetija, obenem pa povabimo tudi na aktivnosti, ki jih nudi bližnja okolica. Otroci se lahko igrajo na zanje urejenem otroškem igrišču ali pa skupaj z nami pokukajo med živali ter pomagajo pri opravilih. Kar ne pomeni, da tega ne nudimo tudi vam!

Naša prednost je, da smo le 4 kilometre oddaljeni od Škofje Loke, cca … od Kranja, … od Letališča Jožeta Pučnika Brnik ... Smo kot oaza, kjer je naša edina skrb, da se tu dobro počutite. Od tu ni daleč na kakršnokoli pohodno pot, na kolo v želji po lepi kolesarski turi, na jahanje, pozimi na smučišča na smuko, sankanje, tek na smučeh …

… in v okolici

Škofjeloško že s samo pokrajino vabi na pohodniške, kolesarske, konjeniške in druge poti. Ljubitelje voda vabijo kopališča, ribiče reke z ribiškimi revirji. Iskalce posebnih doživetij privlačita na eni strani nebo, na drugi strani jame in brezna. Zima ponuja sankanje in smučanje, programi različnih doživetij ponujajo navdih za vsak dan v letu! Več na: http://www.visitskofjaloka.si/si/dozivetja/aktivni-oddih.

Adele in Slovenia
Z velikim veseljem smo sprejeli tudi popotnico in blogerko Adele, ki se je pri nas odlično počutila. Objavo, v kateri je strnila utrinke obiska pri nas v Crngrobu, lahko preberete na: https://adeleinslovenia.com/tag/pri-marku-tourist-farm/.