Sobe

Gostinsko-nastanitveni objekt, ki na obrobju vasi ponuja pristen stik z naravo in mirom, pod svojim okriljem ponuja velik večnamenski prostor za zaključene družbe. Obenem je obednica, v kateri vsako jutro po sproščujočem spancu postrežemo naše goste z zajtrkom.

Nudimo 14 lepo opremljenih sob s skupno 29 ležišči. Vsaka soba ima svojo kopalnico in WC, balkon, televizor ter možnost uporabe internetne povezave. Vse sobe imajo vgrajene klimatske sisteme. V hiši je tudi dvigalo – tako smo poskrbeli za dostop do sob tudi za invalide in starejše osebe.

Pristen in oseben stik z nami podkrepijo Klavdija, Katja, Eva, Urška, Barbara, Ana, Špela, Neža, Metka, Jerca, Hana, Petra, Nina in Maja. Turistične informatorke, dekleta, ki postrežejo zajtrk, vas sprejmejo? Ne, ne … To je večinoma delo naše Beti. Ženska imena, katera smo našteli, so imena, ki smo jih nadeli vsaki od 14 sob. Tri sobe so enoposteljne, devet je dvoposteljnih, dve sta troposteljni in dve družinski (2 + 2). Ena od njih je posebej opremljena za invalide. Pravo družinsko doživetje pa nudi tudi soba za starše, iz katere je prehod v sobico za najmlajše …

Ste pri nas poslovno? Želite po napornih sestankih s poslovnimi partnerji mir in tišino?
Ste se v naši okolici ustavili s prijatelji in si želite nastanitve izven večjih centrov? Ste strasten lovec ali ribič?
Si z družino želite počitnice ali dopust 'malo drugače'?

Turistična kmetija Pri Marku v Crngrobu vam lahko zagotovi vse to. Po pohajanju in ogledu turističnih zanimivosti, napornih sestankih, športnih in drugih aktivnostih vas pri nas počaka prava oaza miru in počitka.
Butična ponudba, oseben odnos, pristen stik z nami in z naravo … Vse to najdete pri nas in/ali z našo pomočjo.

Sproščujoč spanec in počitek vam ponudi vsaka od 14 sob, v mirnem jutru pa z balkona čisto vsake pogled na prostrana polja in gozd.

Razgled in mir, kot ju v mestih ni!