Fishing

Slovenija je na mednarodnem turističnem zemljevidu pozicionirana kot zdrava, aktivna, zdrava … Čiste ostajajo tudi naše reke, ki ljubiteljem ribolova nudijo izjemne možnosti. Reke, ki nas obkrožajo, in do katerih se lahko zapeljete ter uživate: Poljanska Sora, Selška Sora, Sava, Bohinjska Bistrica, Idrijca, Soča … Dovolilnice lahko kupite na: https://www.ribiskekarte.si/.

Muharjenje

Kakor pravi Rok Luštrik, je užitek imeti lokalnega vodiča, ki vam pomaga odkriti skrivni dragulj - muharjenje! Večino ribolova nudi severozahodni del slovenskih Julijskih Alp, katerega vode so znane po modri ledeniški barvi, kakršne so na primer reka Soča in njeni pritoki.
Za vse vrste ribičev se najde okolje, v katerem lahko zadostimo željam in potrebam. Če ste novi v muharjenju, boste lahko uživali v učenju in izboljšanju ribolovnih sposobnosti na Savi Bohinjki ali Radovni. Če ste strokovnjak, lahko preizkusite svoje zalezovanje in rivercraft spretnosti na Soči, Tolminki ali Idrijci.
Slovenija ponuja tudi Krko in Unec, ki slovi po rjavi postrvi in  lipanu.
Raznolikost vrst je pravi zaklad Slovenije: postrv, lipan, potočna postrv, skrivnostna soška postrv … blagovna znamka slovenskega muharjenja!
Več na: http://www.lustrik.com

muharjenje